- Fotogalerij

Pedicure Hukema Edam

Ria heeft oog voor voeten:

Een klant aan het woord:  

"Alweer een paar jaar laat ik mijn voeten verzorgen door Ria Hukema van Pedicurepraktijk Edam in haar geoutilleerde praktijkruimte werkt Ria volgens een vast schema.

Als ik plaatsneem op een super-de-luxe, zachte, elektrische verstelbare stoel, zit Ria al klaar met latex handschoenen aan en onderwerpt de voeten snel aan een kritische blik.
Terwijl ik nog antwoord moet geven op de vraag "Heb je klachten?" heeft zij het probleem vaak allang gezien en begint de behandeling voortvarend.
Onder het genot van een kopje koffie onderga ik het knippen, schaven, frezen en boren rustig.
De behandelingen zijn volstrekt pijnloos, mede vanwege het gebruik van een nevelsproeier die als een verdovende en verfrissende werking heeft.
Ria pakt de problemen doortastend aan bij de kop en neemt geen genoegen met halve maatregelen. De vraag "Voel je het nu nog?" herhaalt zij eindeloos, en zij is er zeer  bedreven in om de vinger alsnog op de zere plek te leggen. pas als zij er echt van overtuigt is, dat je niets meer voelt, stopt ze het boren. Ria houdt er gedurende de gehele behandeling een uitstekkende hygiene op na en het prettige is, dat zij alles uitlegt, wat ze doet.
ik heb er bewondering voor dat Ria naast haar taak als moeder en huisvrouw zo bedreven is en er niet voor terug deinst om steeds weer nieuwe cursussen te volgen, om zich zo te specialiseren en te bekwamen in diverse onderdelen.
Kortom, de manier waarop zij in haar zeer schone praktijk ongemakken zoals likdoorns en ingegroeide nagels wegneemt, bevalt mij zeer: Ria heeft oog voor goed verzorgde voeten en na een behandeling "loop ik altijd weer op wolkjes ".

Aldus Nel de Graaf die op de behandelstoel zit en zij heeft ook deze ontzettende lieve verslag gemaakt voor in een streekblad.

Hartstikke bedankt lieve Nel."